onama.jpg

O nama

hermes_plus.jpg
    Sada daleke 1997. godine osnovana je prva pekara “HERMES PLUS” u Beogradu, na obodu Vračara u Južnom bulevaru. Dobar kvalitet peciva, širok asortiman, majstori pekarskog zanata i ljubazno osoblje ove pekare učinili su da se za “HERMES PLUS” veoma brzo pročuje u kraju.
 
    Nešto kao u poznatom Balaševićevom stihu “princip je isti sve su ostalo nijanse”, na istim osnovama nastale su vremenom pekare u Pančevu i Vršcu, a kasnije i na samoj “Slaviji”.
 
    Dobar kvalitet, uvek sveži proizvodi, širok asortiman, razumne cene i ljubazno i šarmantno osoblje, postali su i svih ovih godina ostali znaci za prepoznavanje pekara “HERMES PLUS”.
 
    Svesni da se sa čuvenim beogradskim pekarama koje imaju tradiciju čitavo stoleće ne može meriti po godinama iskustva, uz duboko poštovanje svih drugih brendova “HERMES PLUS” našao je put do svojih potrošača spojem tradicije i modernih trendova u pekarstvu.
 
    Ovim putem nastavićemo i dalje. Zadovoljni potrošači, nasmejana lica u našim pekarama i dalje će biti glavni cilj pekara „HERMES PLUS“.
kontaktimg.png

Pekara "Hermes Plus"
Južni Bulevar 36, 11000 Beograd
Za porudžbine pogledajte OVDE
mail: office@hermesplus.rs

 


Design By www.orbmarketing.com